понеділок, 5 січня 2009 р.

Хто ще не ВКонтакте?


Сьогодні важко уявити учня нашої школи, який би не був зареєстрований в ВКонтакте. На перервах, після уроків комп’ютерний зал переповнений і всі спілкуються-спілкуються-спілкуються. Статистика показує, що 80% учнів 8-9 класів зареєстровано в ВКонтакте . Так чим же вас так приваблює цей сервіс?

6 коментарів:

Анонім сказав...

Контакт мене не приваблює!
Герсимчук

Анонім сказав...

Основне призначення контактів полягає у пошуку втрачених зв’язків, друзів, знайомих тощо. Найбільша база в СНД створює величезну популярність даного ресурсу. Проте не лише це пропонує даний сервіс. Та про все по черзі.



Перше, що Вам пропонують зробити після реєстрації – це вказати детальну інформацію про себе. До того ж вражає різноманіття категорій, розділів і т.п. – починаючи з мобільного телефону, ICQ, військової служби, школи і закінчуючи улюбленими місцями відпочинку, книгами, музикою.

Також сервіс дозволяє Вам створювати власні аудіо-, відео- та фотогалереї. Це вже здається стандарт у подібних закордонних та не тільки системах. Але є і досить цікаві сервіси, як от „графіті”, що дозволяє користувачам залишати одне одному не „сухі” текстові повідомлення, а у вигляді малюнка-графіті.


Поблукавши тенетами мережі зустрічаєш знайомих, від котрих вже давно не чув ні звісточки, обмінюєшся з ними фото, відео, аудіо тощо. Все це звичайно дає тільки надзвичайно позитивні емоції.

Окремим розділом слід відзначити пошук. Тут його можна здійснювати по найрізноманітніших категоріях – школа, улюблена книга, виконавець, рідне місто, прізвище, ім’я, завдяки чому можна знаходити нових друзів за вподобаннями. Також тут існують групи, котрі об’єднують користувачів за інтересами. Одне слово, хороше поле для дослідження.(Гурко Р.)

Анонім сказав...

Нічим мене цей тупий сайт не приваблює, на ньому постійні взломи, немає захисту.Умоїх деяких друзів не має аськи або маіл.ру агента, то приходиться спілкуватися на цьому тупорилому сайті! Закрити його треба!
Vlad -=DarkEvil=- Zaremba

Анонім сказав...

Контакти на теперішній час мають велику популярність:). В ньому можна найти багато нових, старих друзів з якими давно не бачився. Можна найти свою 2 половинку. В контакте є багато фотографій, музики, відео!!!

Дехтяренко Б., Полупан О.

Анонім сказав...

Я ВКонтакті зареєстрована вже давно. Мені дуже подобається ВКонтакті, тому що там можна необмежено спілкуватися з друзями, заводити нових, навіть спілкуватись з закордонними друзями. ВКонтакті можна навіть грати в онлайн ігри, слухати музику, переглядати відео своїх друзів або інших користувачів, створювати группи. Ось чому мені подобається Контакт.

Черниш Вікторія

Анонім сказав...

Контакт з однієї сторони гарна штука, а з іншої не зовсім, адже це справжнє досьє котре люди і створюють самі для себе...... я думаю батьки якби прослідкували б за своєю дитиною вконтакті, то в більшості дізналися б про неї багато чого нового))))